Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/stray.nu/public_html/start.php:28) in /var/www/stray.nu/public_html/start.php on line 50

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/stray.nu/public_html/start.php:28) in /var/www/stray.nu/public_html/start.php on line 50
Om resan
I början på januari 2006 startar resan från Göteborg med flyg till Brasilien. Härifrån seglar vi (en besättning på ca 70 personer) med ostindiefararen ”Götheborg” (www.soic.se). Seglingen går från Recife till Kapstaden, en seglats som beräknas till knappt två månader. Från Kapstaden fortsätter resan per cykel. Det första målet blir Kenya, förmodligen slutar resan här och jag flyger hem härifrån. Tanken är att seglingen såväl som cyklingen kommer dokumenteras på denna sida. Jag kommer uppdatera var jag befinner mig och löpande föra dagbok online. Bilder kommer i den mån det är möjligt att uppdateras längs vägen.
Om du är intresserad av att följa med under hela eller delar av cykelturen så kontakta mig gärna, då jag tror att ensamhet annars kommer bli en prövning. Jag har valt att inte använda ett forum men tar gärna emot mail.

News: 2006-05-26

Jag är nu hemkommen. Alla resans delmoment har gått mycket bättre än jag vågat hoppats på. De totala 5500km har varit en otrolig upplevelse. Det har varit en resa där alla tänkbara känslor fått komma till uttryck och där jag lärt mig ett och annat om mig själv. Jag ångrar inte en sekund att jag gav mig iväg men skulle inte göra samma resa en gång till.

fler nyheter